Tot uw dienst

Hoe Taxacibo u van dienst is? Met een openhartige aanpak en onderstaande services.

Bedrijfseconomisch en fiscaal advies

Bedrijfseconomisch en fiscaal advies

Cijfers vergen diepgravende analyses. Taxacibo ontleedt hoe rendabel uw onderneming is om fiscale en bedrijfseconomische oplossingen voor te stellen die de economische gezondheid van uw organisatie in stand houden. En natuurlijk behouden wij het evenwicht tussen beide domeinen.

Hulp voor starters

Hulp voor starters

Taxacibo neemt u als startende ondernemer bij de hand. De keuze van de juridische vorm. Het opstellen van het financieel plan. De aanvraag van subsidies en premies. Uw registratie als ondernemer bij de administraties van KBO, BTW en het sociaal verzekeringsfonds. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen begint als zelfstandige.

Boekhouding en fiscaliteit

Boekhouding en fiscaliteit

Op administratief vlak neemt Taxacibo de volledige boekhouding voor zijn rekening, van het bepalen van het boekhoudkundig resultaat tot het opmaken van de jaarrekeningen. Bovendien helpt Taxacibo u bij het invullen en indienen van de elektronische aangiften van de personen- en vennootschapsbelasting en de BTW.

Vennootschapsrecht

Vennootschapsrecht

Starten als vennootschap? Of de stap zetten van eenmanszaak naar vennootschap? Wij houden de vinger aan de pols zodat wij u bij de oprichting of omvorming deskundig van dienst kunnen zijn.

Juridische en sociale adviezen

Juridische en sociale adviezen

De verhoudingen tussen werkgever en werknemer worden beheerst door heel wat wettelijke verplichtingen. Samen met een gespecialiseerde partner zorgt Taxacibo ervoor dat u op sociaal vlak geen regel over het hoofd ziet.

Successie- en vermogensplanning

Successie- en vermogensplanning

Als de opvolging klaarstaat, denkt u waarschijnlijk na over hoe u uw opgebouwd vermogen het best kan beheren en overdragen. Taxacibo begeleidt u bij het uitwerken van uw vermogensplanning. Samen met een gespecialiseerde partner stellen wij alles in het werk om de overdracht op een juridisch correcte en fiscaal voordelige manier te laten verlopen.